Skip to main content
MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK

Tervezzünk valami nagyszerűt közösen!

A Vevőinkkel együtt gondolkodva hatékonyan bekapcsolódunk bármely tervezési folyamatba, legfőbb elvünk a „fit for function” & fit for manufacturing”. A közös tervezés eredményeképpen a bemintázás során már nem lesz kérdéses pontja projektünknek!

Függetlenül a sorozatgyártás volumenétől, a megrendeléshez illesztett optimális megoldást kínálunk minden alkalmazási területhez. Végig kísérjük a Partnereinket a legelső tervvázlattól a késztermékig, a teljes termék életcikluson keresztül. Az immáron 50 éves tapasztalatunkkal biztosítjuk, hogy az Ügyfeleink profitáljanak a velünk való együttműködésből mind a kis szériás gyártásban, mind a tömeggyártásban! A termékeink minőségének magas színvonalát és versenyképességét csak a folyamatos fejlesztés által tudjuk fenntartani. A versenysportokhoz kapcsolódó projektjeink során alkalmazott új, kiváló minőségű anyagok, a modern gyártási technológiák, az innovatív felületkezelések és az ehhez kapcsolódó know-how meghatározó előnyt biztosítanak számunkra.

High-tech műszaki megoldások versenyképes árakon

Személyre szabott költséghatékony gyártás

Kiemelkedő ellátási biztonság

Nagyfokú rugalmasság

Logisztikai előnyök

Hatékony projektmanagement

Lehetőség szerint már a termékfejlesztés során bekapcsolódunk vevőink fejlesztéseibe, így biztosítva, hogy optimális, költséghatékony és a vevői igényekhez teljes mértékben igazdó gyártástechnológiát tervezzünk partnereinknek.

Projektvezetőink német és angol nyelven kiválóan kommunikálnak és a projektfázis során állandó kapcsolatban vannak vevőinkkel.

Gondos körültekintéssel tervezzük meg a gyártási folyamatainkat és a vevők igényeinek megfelelően vizsgáljuk és mintázzuk a termékeinket a szériagyártás indulása előtt.

Skálázható gyártás

Ügyfeleink egyedi igényeihez igazodva igazán versenyképes és rugalmas megoldásokat tudunk kínálni legyen szó kis- közepes- vagy akár nagy szériákról.

Az elmúlt időszakban a nagyobb hozzáadott értékre törekedve, már előszerelt termékek gyártását is tudjuk Partnereinknek ajánlani!

Professzionális logisztikai megoldások

A világ 4 kontinensére szállítunk közvetlenül Nyúlról, különböző szállítási módokon. Legyen szó közúti, légi vagy tengeri szállításról logisztikai csapatunk megszervezi Önnek, hogy terméke épségben és időben megérkezzen.

Gyártási transzparencia és biztonság

A gyártási folyamataink kialakításában a legfontosabb elemek az átláthatóság és nyomon követhetőség, valamint a biztonságot jelentő gyártási és beszerzési redundancia.